Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Werk en Opleiding

Werk en Opleiding

BG AlgemeneInformatie

B Opleidingenstage

B Vacatures

B Opensollicitatie

 

Het LangeLand Ziekenhuis is, als middelgroot, algemeen ziekenhuis, een uitstekende plek om te werken en leren. Onder het motto ‘Beter Dichtbij’ biedt onze organisatie een breed zorgpakket aan de inwoners van Zoetermeer en omstreken. Een open sfeer, collegialiteit en patiëntvriendelijkheid vormen dan ook de sleutelwoorden van onze organisatie. Werken bij het LangeLand Ziekenhuis betekent dan ook:

- Werken in een dynamische organisatie met aandacht voor medewerkers;
- Werken in een cultuur die zich kenmerkt door een prettige samenwerking in kleine teams.

 

Op de volgende pagina’s is meer informatie te vinden over onze openstaande vacatures en de mogelijkheden tot het volgen van een opleiding.

 

Subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF)

 

In de jaren 2011-2012 maken we gebruik van de subsidieregeling ESF voor de bekostiging van verschillende opleidingsactiviteiten binnen onze organisatie. Het ingediende project is in aanmerking gekomen voor subsidie omdat het voldoet aan de doelstelling van de subsidieregeling, namelijk het verbeteren van de arbeidsmarktpositie van medewerkers.

 

Het project is aangevraagd voor de opleiding BBL-verpleegkundige. De subsidie houdt in dat het LangeLand Ziekenhuis maximaal 40% van de opleidingskosten, zoals schoolgeld, boekengeld en kosten met betrekking tot begeleiding van scholing, gedurende de projectperiode vergoed krijgt.

 

Het LangeLand ziekenhuis is verheugd met de ontvangen beschikking. De subsidie kan goed worden gebruikt om opleidingsplaatsen te creëren en te behouden. Dit is uiteraard bevorderlijk voor de continuïteit van de zorg, maar ook met het oog op het creëren van kansen voor onze medewerkers door middel van opleiding te volgen en zo de marktpositie te verbeteren.


Uitgelicht


Zoeken