Haga Ziekenhuis

Agenda

10 januari 2023

Alzheimer Café Zoetermeer januari 2023

Het Alzheimer Café Zoetermeer is op dinsdag 10 januari 2023 geopend en wordt gehouden in woonzorgcentrum De Morgenster in Zoetermeer.

Alzheimer Cafe Zoetermeer-dementie

Alzheimer Cafe Zoetermeer-dementie
Het thema van deze avond is: ‘Gezond blijven bij dementie’

Tijdens deze avond gaan we in gesprek over gezond blijven bij dementie. Voor iedereen is het belangrijk om in beweging te blijven; ook voor mensen met dementie. Want lichaamsbeweging heeft een preventieve werking, maar kan ook het dementieproces vertragen. Zo draagt bewegen bij aan een goede nachtrust, vermindert het stress en depressieve gevoelens. Daarnaast zorgt het voor een goede bloedcirculatie en soepele spieren. Aan bewegen kan iedereen zelf een positieve en preventieve bijdrage leveren. Vanuit het programma ‘We zijn zelf het medicijn’ wordt dit ondersteund in Zoetermeer. We gaan in gesprek met de organisatoren van dit programma.

Voor bezoekers is er deze avond ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met andere bezoekers, vrijwilligers en hulpverleners.

Datum: dinsdag 10 januari 2023
Aanmelden: de toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
Locatie: De Morgenster, Nassaulaan 11 in Zoetermeer
Tijd: inloop is vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur

Goed om te weten
Het Alzheimer Café vindt normaal gesproken plaats op de eerste dinsdag van de maand. Uitzondering daarop is deze avond, dat is namelijk de tweede dinsdag van de maand.

U bent van harte welkom!

Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland en de samenwerkende ketenpartners dementie in Zoetermeer.

 

Vorig bericht Volgend bericht