Haga Ziekenhuis

Agenda

7 juni 2022

Alzheimer Café Zoetermeer juni 2022

Het Alzheimer Café Zoetermeer is op dinsdag 7 juni aanstaande geopend en wordt gehouden in woonzorgcentrum De Morgenster aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer. Tijdens deze avond staat een klassiek appeltaartconcert op het programma.

Alzheimer Cafe Zoetermeer-dementie

Stichting Appeltaartconcerten stelt zich ten doel om met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe te gaan. Juist omdat voor een groot publiek het niet vanzelfsprekend is om naar een concert te gaan. De twee muzikanten spelen werken van onder meer Schubert, Granados en Sibelius. Uiteraard wordt tijdens deze avond heerlijke appeltaart geserveerd. Dit staat symbool voor de warme sfeer van een concert. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.
De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De inloop is vanaf 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur.

Volgend Alzheimer Café
In de maanden juli en augustus is er geen Alzheimer Café.

Op dinsdag 6 september 2022 vindt de eerstvolgende avond van het Alzheimer Café plaats .
Het thema is dan: 'Is het vergeetachtigheid of dementie?'.
Met een deskundige gaan we die avond in gesprek over de verschillen tussen vergeetachtigheid en dementie. Bij het ouder worden neemt vergeetachtigheid toe. Dat is niet altijd dementie. Wat is het verschil? Wanneer moet je je zorgen gaan maken? Wat gebeurt er met het geheugen en wat zijn de signalen van dementie? Een informatieavond waar ook ruimte is voor het delen van ervaringen met andere bezoekers. Noteert u alvast de datum in uw agenda.

Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland en de samenwerkende ketenpartners dementie in Zoetermeer.

 

Vorig bericht Volgend bericht