Bel 112 bij een levensbedreigende situatie

Denk hierbij aan acute benauwdheid, ernstig bloedverlies, hartinfarct, bewusteloosheid en ernstige ongevallen

Acute hulp: belt u eerst uw huisarts

Voor hulp en medicijnen buiten kantoortijden

U kunt 24 uur per dag terecht bij de spoedeisende hulp (SEH) van het LangeLand Ziekenhuis op de Toneellaan 1 (079) 346 25 39

(079) 346 4333

Tjeerd Kuipersstraat 17
2662 GM Bergschenhoek
polibergschenhoek@llz.nl

Algemene informatie

Voor bloedafname en het inleveren van urine of andere materialen kunt u terecht bij onze bloedafnamepoli’s of een van de prikposten van het LangeLand Ziekenhuis. Deze prikposten worden bemand door hiervoor gekwalificeerde medewerkers van het laboratorium van het LangeLand Ziekenhuis. De bloedafnamepoli’s en de prikposten zijn toegankelijk voor alle patiënten van huisartsen, verloskundigen, specialisten van het LangeLand Ziekenhuis en van artsen van andere ziekenhuizen en instellingen. Voor het prikken van kinderen hebben we op de bloedafnamepoli in het LangeLand Ziekenhuis een speciale kinderprikkamer ingericht. Op verzoek van de arts bestaat ook de mogelijkheid van onze thuisprikservice gebruik te maken.

Bloedonderzoek vindt plaats in het laboratorium van het LangeLand Ziekenhuis. De uitslag krijgt u uitsluitend van uw arts. U hoeft ons hiervoor niet te bellen. Uw arts weet uit ervaring hoe lang het duurt voordat een uitslag bekend is, volgt u hierin het advies van uw arts.

 

undefined

Logo Langeland

Het LangeLand Ziekenhuis gebruikt cookies om de site (beter) te laten werken. Lees meer informatie over dit onderwerp.

Doorgaan zonder cookies Accepteren