Haga Ziekenhuis

Zorgprofessionals gezocht

Wat fijn dat je je mogelijk beschikbaar wilt stellen in deze tijd. In het LangeLand Ziekenhuis bereiden ons goed voor op de mogelijke uitdaging die zou kunnen ontstaan.

Zo zijn wij op dit moment bezig met het (om)scholen van onze zorgprofessionals, zodat ze in deze bijzondere tijd op andere afdelingen kunnen bijspringen waar de nood hoog is. Het kan zijn dat ons eigen personeel onvoldoende is in deze tijd, vandaar dat wij graag een beroep op je willen doen.

Voor onderstaande beroepen zijn wij op zoek naar back up. Het komt erop neer dat als het nodig is, wij je vragen om bij te springen. Natuurlijk kun je altijd zelf beslissen of het uitkomt en of je wenst in te gaan op onze vraag.

Wij verzamelen alle aanmeldingen, helaas kunnen wij je niet (direct) een terugkoppeling geven. Wij zullen alleen contact met je opnemen als wij een mogelijk beroep op je willen doen.

Je kunt er zelf voor kiezen om als vrijwilliger aan de slag te gaan of via een nul-urencontract. Dit zal met je besproken worden als wij je willen gaan inzetten. Vanzelfsprekend ben je verzekerd in de tijd dat je bij ons in het ziekenhuis komt helpen.

Beroepen waarin wij op dit moment hulp kunnen gebruiken:

  • Anesthesiemedewerkers
  • IC-verpleegkundigen
  • CCU-verpleegkundigen
  • ANIOS met ervaring op de IC

Ben je opgeleid voor een van de bovenstaande beroepen? Dan ontvangen wij heel graag je contactgegevens via recruitment@llz.nl! Ook eventuele vragen zijn welkom op dit adres.

 

foto: johan godinez unsplash