Haga Ziekenhuis
AZA_20122.jpg

Enquête over de tevredenheid van de afdeling Intensive Care LangeLand Ziekenhuis

Uw partner, familielid of naaste bekende is enige tijd geleden opgenomen op de afdeling Intensive Care van het LangeLand Ziekenhuis. In deze enquête vindt u een aantal op u gerichte vragen over deze IC-opname.

Wij willen graag weten welk oordeel u heeft over de zorg die de artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers van de IC voor uw naaste en uzelf geleverd hebben. Uw ervaringen kunnen leiden tot verbeteringen in onze zorg, waar toekomstige patiënten en familieleden van kunnen profiteren.
Wij stellen het enorm op prijs als u bereid bent onderstaande vragen voor ons in te vullen.

Onze inschatting is dat het invullen van de vragenlijst ongeveer 10 minuten zal duren. Vult u de vragenlijst op uw gemak in. Er bestaan geen 'goede' of 'foute' antwoorden. Het gaat om uw eigen mening. Denkt u niet te lang over de vragen na, want het eerste antwoord dat bij u opkomt, is meestal het meest geschikte antwoord. Als u twijfelt, geef dan het antwoord dat het dichtst in de buurt komt. De meeste vragen kunt u beantwoorden door het hokje aan te kruisen dat vóór het antwoord staat. Als u op een andere manier kunt antwoorden staat dit bij de vraag aangegeven.
 
Wij willen tot slot benadrukken dat deelname aan het onderzoek vrijwillig is. De resultaten worden anoniem geanalyseerd. Als u vragen heeft naar aanleiding van het invullen van de vragenlijst, dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Wij zijn bereikbaar via e-mail: FamilieICU@llz.nl.

Wij willen u verder attenderen op de mogelijkheid om ook uw mening te geven via de website van Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl/schrijf-een-waardering).
 
Klik op de volgende knop om onze enquête in te vullen:

 

 

 

 

 

 

 

.