Haga Ziekenhuis

Nieuws

17 maart 2018

17 maart open dag LangeLand Ziekenhuis

Zaterdag 17 maart openen wij van 10:00 tot 15:30 uur onze deuren voor iedereen die benieuwd is naar wat zich voor en achter onze schermen afspeelt.

De open dag staat weer bol van activiteiten, verspreid over een groot deel van ons ziekenhuis.

Er is een informatiemarkt met stands en er zijn rondleidingen bij onder andere het vernieuwde Endoscopiecentrum, de OK, het Laboratorium en het Dialyse Centrum Zoetermeer.

Daarnaast kan een bezoek gebracht worden aan diverse poliklinieken en afdelingen, waar specialisten en verplegend personeel u verwelkomen voor informatie en een rondleiding.

Zo kan er een gehoortest  worden gedaan bij de KNO,  bloeddruk worden gemeten op de polikliniek Interne Geneeskunde of kan er een bezoek gebracht worden aan een van de verloskamers. Ook kan men een demonstratie reanimatie bijwonen.

Voor de kinderen is er een speciaal programma. Ze kunnen hun gezicht of een wondje laten schminken, gips aan laten leggen, of een ‘kraamdiploma’ halen. Natuurlijk kunnen zij weer op bezoek bij de poppendokter, die hun pop of teddybeer uitgebreid onderzoekt.

Zo maken we van onze Open Dag ook dit jaar het leukste (gratis) familie-uitstapje van het jaar. We verheugen ons op weer een grote opkomst!

 

Vorig bericht Volgend bericht