Bel 112 bij een levensbedreigende situatie

Denk hierbij aan acute benauwdheid, ernstig bloedverlies, hartinfarct, bewusteloosheid en ernstige ongevallen

Acute hulp: belt u eerst uw huisarts

Voor hulp en medicijnen buiten kantoortijden

U kunt 24 uur per dag terecht bij de spoedeisende hulp (SEH) van het LangeLand Ziekenhuis op de Toneellaan 1 (079) 346 25 39

(079) 346 4333

Tjeerd Kuipersstraat 17
2662 GM Bergschenhoek
polibergschenhoek@llz.nl

Nieuws

12 september 2017

LangeLand Ziekenhuis én Huidkliniek gecertificeerd voor spataderzorg!

U bent en blijft bij ons aan het juiste adres voor veilige spataderzorg van de allerhoogste kwaliteit. Dat geldt zowel voor onze hoofdlocatie aan de Toneellaan als voor onze Huidkliniek aan de Europaweg.

Spataderkeurmerk Digitaal 2017 CMYK.jpg

De Hart&Vaatgroep heeft opnieuw het Spataderkeurmerk aan de maatschap chirurgie en de maatschap dermatologie van het LangeLand Ziekenhuis toegekend!

Het keurmerk van De Hart&Vaatgroep helpt patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis of behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen va...n dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten. De kwaliteitscriteria zijn aangescherpt vergeleken met de vorige keer en geven aan wat verwacht mag worden van de zorg voor mensen met spataderen.

De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. Kijk voor meer informatie over De Hart & Vaatgroep en het Spataderkeurmerk op http://www.hartenvaatgroep.nl/

Vorig bericht Volgend bericht
Logo Langeland Huidkliniek

Het LangeLand Ziekenhuis gebruikt cookies om de site (beter) te laten werken. Lees meer informatie over dit onderwerp.

Doorgaan zonder cookies Accepteren