Haga Ziekenhuis

Nieuws

17 april 2019

Mooie opbrengst Hospital Dinner

Tijdens het eerste Hospital Dinner, ter ere van het 30-jarig jubileum van het LangeLand Ziekenhuis, is een bedrag van 20.000 euro opgehaald voor het goede doel. Een mooie opbrengst, die geheel ten goede komt aan faciliteiten voor kwetsbare ouderen in het ziekenhuis.

hospital dinner 2019.jpg

Het doel is de realisatie van een Geriatrische Observatie Unit. Dit is een speciaal ingerichte ruimte op de spoedeisende hulp waar de patiënten verblijven voordat ze worden gezien door een arts. Dit helpt het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken voor deze kwetsbare doelgroep.

Tijdens het Hospital Dinner, waarbij honderd gasten aanschoven, werd onder leiding van veilingmeester Bas Muijs een zeer geslaagde veiling gehouden die er mede voor zorgde dat deze fraaie opbrengst tot stand kwam. Ook zorgden tientallen sponsoren ervoor dat de kosten beheersbaar bleven.

Bijzonder was, dat bij iedere tafel een medisch specialist van het ziekenhuis als gastheer of gastvrouw optrad. De avond werd muzikaal omlijst door de Crazy Ladies en het jazz-duo Mees & Laura.

Op de foto van links naar rechts boven: Marja Estourgie, directievoorzitter Erik Booden, veilingmeester Bas Muijs. Onder: Eva Keizer, Jeanette Koster, medisch directeur Lya Levert-Brand en Bart Bakker.

Vorig bericht Volgend bericht