Haga Ziekenhuis

Nieuws

14 september 2019

Open dag LangeLand Ziekenhuis

Zaterdag 14 september aanstaande openen wij van 10:00 tot 15:30 uur onze deuren voor iedereen die benieuwd is naar wat zich voor en achter onze schermen afspeelt.

Open dag 2019

De Open Dag staat weer bol van activiteiten, verspreid over een groot deel van ons ziekenhuis. Er is een informatiemarkt met stands en rondleidingen bij onder andere bij het OK complex, de Radiologie en het Endoscopiecentrum. Daarnaast kan een bezoek gebracht worden aan diverse poliklinieken en afdelingen, waar specialisten en verplegend personeel u verwelkomen voor informatie en een rondleiding.
Zo kan men bijvoorbeeld een test doen van de longfunctie of kan er een bezoek gebracht worden aan een van de verloskamers. Ook kan men een demonstratie reanimatie bijwonen.

Voor de kinderen is er een speciaal programma. Ze kunnen een echte ambulance van binnen bekijken, hun gezicht of een wondje laten schminken, deelnemen aan de workshop handhygiëne. Natuurlijk kunnen zij weer op bezoek bij de poppen- en knuffeldokter, die hun pop of teddybeer uitgebreid onderzoekt.

Zo maken we van onze open dag ook dit jaar het leukste familie-uitje van het jaar. We verheugen ons op weer een grote opkomst!

Vorig bericht Volgend bericht