Haga Ziekenhuis

Nieuws

11 mei 2020

LangeLand hervat reguliere zorg

Nu de coronacrisis beter beheersbaar wordt, heeft het LangeLand de reguliere zorg weer opgepakt. Op termijn wordt deze zorg stap voor stap uitgebreid. Ons ziekenhuis is en blijft een veilige plek voor iedereen die onze zorg nodig heeft.

Screen Shot 2020 05 04 At 16.08.58

Maatregelen

We vragen uw aandacht voor de volgende maatregelen, indien u een bezoek brengt aan ons ziekenhuis.

Heeft u een afspraak bij ons, maar heeft u last van koorts, droge hoest, kortademigheid, luchtwegklachten of een neusverkoudheid? Neemt u dan contact op met de polikliniek waar u deze afspraak heeft. U vindt de telefoonnummers hier:

https://www.langeland.nl/org…/telefoonnummers-poliklinieken/

Patiënten, begeleiders en bezoekers screenen wij bij de ingang op coronaklachten. Wij stellen daarbij de volgende vragen:

- Heeft u koorts (temperatuur hoger dan 38 graden)?

- Heeft u last van droge hoest?

- Heeft u last van kortademigheid of luchtwegklachten?

- Bent u neusverkouden?

Heeft u wel klachten, maar heeft u met spoed onze zorg nodig? Wij helpen u dan verder om op een veilige manier naar uw afspraak te gaan.

Komt u in principe alleen naar uw afspraak, om het aantal mensen in ons ziekenhuis zoveel mogelijk te beperken. Begeleiding kunnen wij momenteel alleen toestaan wanneer dat strikt nodig is. Kinderen mogen met één ouder komen. Bij een zwangerschapsecho mag de partner weer aanwezig zijn. 

Komt u alstublieft niet al te lang van tevoren, zodat de wachtruimtes niet te vol raken. Zo'n tien minuten vooraf is voldoende.

Tot slot vragen wij u direct bij binnenkomst om uw handen te desinfecteren.

Samen met u houden wij onze zorg veilig voor iedereen. Vriendelijk dank voor uw medewerking!

Vorig bericht Volgend bericht