Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin december 2016
img
Zorg voor slechtziende patiënten

Per november 2016 dit jaar werkt de vakgroep Oogheelkunde nog nauwer samen met de instelling VISIO. Deze biedt advies en hulpmiddelen aan patiënten met slechtziendheid met een zicht onder de 0.5 aan beide ogen, wanneer medische zorg geen verbetering meer kan geven.

img
Niet-verzekerde plastische chirurgie

Heeft u een patiënt die gebruik wil maken van onverzekerde zorg zoals een face- en halslift, onderooglidcorrectie, neuscorrecties, body contouring surgery, botox en biologische fillers zoals hyaluronzuur of eigen vetcellen (lipofilling)?

img
Focuskliniek orthopedische zorg

Zoetermeer krijgt een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van Nederland. In deze focuskliniek wordt de orthopedische chirurgie voor volwassenen geconcentreerd van de ziekenhuizen Reinier de Graaf, HagaZiekenhuis en LangeLand Ziekenhuis.

img
Afscheid Ruud van Lier

Voormalig huisarts Ruud van Lier werkte de afgelopen jaren één dag per week bij ons in huis. Hij informeerde ons over de belangen van huisartsen en adviseerde ons bij het verbeteren van onze samenwerking. We hebben dit ervaren als zeer plezierig en verrijkend.

img
Controle bloedglucosemeters

Diabetespatiënten die aan zelfcontrole doen, kunnen op zaterdag 10 december 2016 van 09:30 tot 12:30 uur hun bloedglucosemeter gratis laten controleren in het LangeLand Ziekenhuis.

img
Labjournaal

Alleen prikpost Oosterheem is op vrijdag 30 december gesloten. Verder blijven alle prikposten (ook die op onze hoofdlocatie aan de Toneellaan en de Europaweg) normaal geopend volgens rooster.

img
Infectiebarometer

Deze maand: Influenza, actuele stand van zaken in Nederland, inclusief varkensgriep bij mens in Nederland en vogelgriep bij wilde watervogels in Nederland.

 

img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

U kunt alle huisartsenbulletins teruglezen op de verwijzerspagina van het LangeLand Ziekenhuis (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

img

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden