Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin februari 2018
img
LangeLanddag technologische zorginnovatie drukbezocht

Op donderdag 25 januari 2018 organiseerden we de zesde editie van de populaire LangeLanddag voor huisartsen in Zoetermeer en omgeving en onze specialisten.

img
Verwijzing van paar met kinderwens

Wilt u een paar met een kinderwens doorverwijzen naar onze gynaecoloog? Verzekeraars vragen tegenwoordig dan de aanvraag voor beide partners te doen. Graag vragen we u om via ZorgDomein dus voor beiden een verwijzing aan te maken. Het verwijsmenu zelf attendeert u hier ook nog op.

img
Polikliniek Bergschenhoek: MDL-spreekuur

Sinds januari 2018 houdt internist Hakima Lahri wekelijks spreekuur in polikliniek Bergschenhoek. Zij heeft als aandachtsgebied gastro-enterologie en is op maandagen de hele dag aanwezig voor spreekuur.

img
Ongewenste zwangerschap

Het LangeLand Ziekenhuis verricht alleen eerste trimester afbrekingen op sociale indicatie tot 12 weken. Inmiddels is de CASA-vestiging in Rotterdam overgenomen door Gynaikon Klinieken Rotterdam. Deze is sinds 4 januari 2018 open en heeft een vergunning voor eerste en tweede trimester afbreking: www.gynaikonklinieken.nl 

img
Klinisch Chemisch Laboratorium organisatie

Sinds 1 januari zijn de collega’s van het Klinisch Chemisch Laboratorium in dienst getreden bij het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum.

img
Nieuwe specialisten

We mochten weer enkele nieuwe collega’s verwelkomen: longarts Sarah van Oord, apotheker Maisa Sjak Shie en geriater Heleen Lans. Zij stellen zich in het volgende bulletin graag aan u voor.

 

img
Stand van zaken influenza

Er is sprake van een epidemie, die deels door influenzavirussen en deels door andere virussen veroorzaakt wordt. In Nederland betreft het voornamelijk influenzavirus type B (Yamagata-lijn).

img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? Laat u dit weten via huisartsen@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden