Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin januari 2019
img
Ouderen op de Spoedeisende hulp

Ongeveer 20% van de patiënten die zich presenteren op onze Spoedeisende hulp zijn kwetsbare ouderen. Een deel van hen had mogelijk op een andere wijze geholpen kunnen worden.

Lees verder
img
Nieuwe radioloog Roy Weber

Sinds 1 december is ons radiologieteam versterkt met radioloog Roy Weber.
Zijn opleiding Radiologie volgde Roy in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en MUMC+ te Maastricht.

Lees verder
img
Wijzigingen bloedafnamelocaties laboratorium sinds 1 januari 2019

De bloedafnamelocaties Noordhove en Gondelkade zijn gesloten sinds 1 januari. Daarnaast zijn enkele openingstijden gewijzigd.

Lees verder
img
Huidkliniek Wassenaar en nieuwe dermatoloog Denny Siem

Met ingang van 1 december 2018 is de dermatologische praktijk van het HMC locatie Wassenaar beëindigd. Deze praktijk wordt voortgezet door twee dermatologen van onze LangeLand Huidkliniek, die hier spreekuur houden.

 

Lees verder
img
LangeLand Dag 31 januari

Op 31 januari organiseren we weer de jaarlijkse LangeLand Dag, met deze keer als thema: ‘Samen brengen we het tot een goed einde’. Deze altijd weer drukbezochte dag wordt georganiseerd voor alle huisartsen in onze regio. Het doel is wederzijds kennismaken én kennis uitwisselen met de specialisten van ons ziekenhuis.

img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? Laat u dit weten via huisartsen@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden