Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin juni 2017
img
Klinische avond Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

De vakgroep Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie organiseert een klinische avond in het LangeLand Ziekenhuis op donderdag 22 juni, om 19.30 uur.

img
Nieuwe oogarts Fleur van ‘t Hullenaar

Sinds 1 juni versterkt oogarts Fleur van ’t  Hullenaar de vakgroep Oogheelkunde. Fleur is opgeleid in het Oogziekenhuis Rotterdam met als specialisatie kinderoogheelkunde. Zij zal zich toeleggen op strabisme chirurgie en ingewikkelde kinderoogheelkundige problematiek.

 

 

img
Zoetermeer scoort goed op gezamenlijke Parkinsonzorg

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met Parkinson. Goede samenwerking rond en met de patiënt is hierbij één van de speerpunten.

img
Nieuwe intensivist Marissa Vrolijk

Intensivist Marissa Vrolijk-de Mos werkt sinds 1 mei in het LangeLand Ziekenhuis. Ze promoveerde aan het Erasmus MC in Rotterdam, voltooide daar de opleiding tot anesthesioloog en intensivist werkte vervolgens in het Erasmus MC Kankerinstituut (voorheen Daniël den Hoed Kliniek) en in het Haaglanden Medisch Centrum. Haar aandachtsgebieden zijn peri-operatieve zorg, pijnbestrijding  en sedatie.

img
Doorverwijzen naar Plastische chirurgie in Zorgdomein

Na de laatste update van Zorgdomein is het verwijsprobleem naar Plastische chirurgie op de Europalaan opgelost. Wel is het van belang om te kiezen hoe het systeem sorteert: op afstand, toegangstijd of eigen historie.

img
Nieuwe kinderarts Naomi Hompes

Algemeen kinderarts Naomi Hompes - de Jong versterkt sinds mei ons team met kinderartsen. Ze volgde haar opleiding tot kinderarts in het Sophia Kinderziekenhuis. Naomi gaat zich met name inzetten voor de kinderen met diabetes. Daarnaast is ze gespecialiseerd in kinderlongziekten en kinderallergie.

 

img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

 

 

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? We horen het graag van u, via huisarts@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn van harte welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden