Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin
img
Patiëntenstop Cardiologie, uitgezonderd spoedpatiënten via SEH

Gezien de huidige bezetting op onze polikliniek Cardiologie is het op dit moment niet mogelijk om patiënten te verwijzen naar deze poli. Een uitzondering geldt voor spoedeisende zorg via de eerste hulp.

Lees verder
img
De juiste zwangerschaps- en geboortezorg op de juiste plek

Kan ik een zwangere met een schildklierziekte gewoon verwijzen naar de eerstelijn voor controles? Hoe behandel ik een zwangere met een vaginale infectie? Wat zijn de afspraken over zorg voor zwangeren met diabetes gravidarum?

Lees verder
img
Nieuwe anesthesioloog Sebastiaan de Wee

Sinds 1 maart versterkt Sebastiaan de Wee ons team van anesthesiologen. Hiervoor heeft hij gewerkt in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. Hij studeerde aan de UVA (AMC) in Amsterdam en aan het LUMC in Leiden, met als speciale aandachtsgebied regionale anesthesietechnieken.

Lees verder
img
Geen Moviprep voor coloscopie

Patiënten die worden verwezen voor een coloscopie krijgen voorafgaand aan de scopie een afspraak op het verpleegkundig spreekuur. Hier wordt voorlichting gegeven over het onderzoek en de voorbereiding erop. Ook krijgt uw patiënt hier Picoprep voorgeschreven.

Lees verder
img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? Laat u dit weten via huisartsen@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden