Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin maart
img
Uw patiënt langer dan een week op onze IC? U hoort van ons!

Enkele huisartsen hebben aangegeven dat zij het prettig zouden vinden om het te horen wanneer hun patiënt langer dan een week op onze IC ligt. Dit behoort daarom voortaan tot onze standaardprocedure.

img
Onze reumatologen maken graag kennis met u!

Nog even ter herinnering: donderdagavond 10 maart bent u weer van harte welkom op onze LangeLand Ontmoeting, deze keer met onze reumatologen. Op deze geaccrediteerde nascholingsavond besteden zij vooral aandacht aan herkenning en behandeling van reumatoïde artritis.

img
Symposium tics en andere bewegingsstoornissen in Haga Ziekenhuis

Onze neuroloog Judith Rath spreekt donderdag 7 april op een symposium over tics en andere bewegingsstoornissen in het HagaZiekenhuis. Het programma begint om 17.15 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via deze link en de kosten zijn 10 euro.

img
Vertrek uroloog Goos Takens

Met ingang van medio januari jongstleden heeft uroloog de heer Goos Takens zijn praktijk neergelegd. Takens is 19 jaar verbonden geweest aan het LangeLand Ziekenhuis. Voor opvolging wordt uiteraard zorg gedragen.

img
Nieuwe huisarts

Per 1 maart 2016 neemt huisarts Oliver Beckman huisartsenpraktijk Stevens (in de wijk Meerzicht) over.

Oliver is na afronding van de bachelor Biology en daaropvolgend de master Biomedical Sciences aan het LUMC geneeskunde gaan studeren. Na het behalen van zijn artsenbul in 2008 heeft hij twee jaar de opleiding tot SEH-arts in het LUMC gevolgd. Daarna heeft hij de opleiding tot huisarts aan het LUMC gevolgd.

img
Verwijzerspagina

Heeft u suggesties ter verbetering van dit bulletin of wilt u laten weten waarover u (beter) geïnformeerd zou willen worden? We horen het graag via huisartsen@llz.nl!

U kunt alle huisartsenbulletins teruglezen op de verwijzerspagina van het LangeLand Ziekenhuis. Ook vindt u hier informatie voor u als verwijzer over:

- onze specialisten

- nieuws over onze behandelingen

- informatie over onze spreekuren

- nieuwe aandachtsgebieden

- bestelformulieren

- maandelijkse infectiebarometer

U kunt op de verwijzerspagina inloggen via:

www.langeland.nl/verwijzers

Gebruikersnaam: Langeland
Wachtwoord:        verwijzers

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden