Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin mei 2017
img
Opening poli Mondziekten, Kaak-, en Aangezichtschirurgie

Maandag 8 mei opende wethouder Vugs onze gloednieuwe polikliniek voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie.

img
Geheugenpoli

Uw patiënten met geheugenklachten zijn welkom op onze geheugenpoli. Dit is een samenwerkingsverband van het Langeland Ziekenhuis, de Vierstroom en de GGZ Zoetermeer.

img
Van harte welkom op Huidkankerdag

Ook dit jaar organiseert de Nederlandse vereniging voor Dermatologie een nationale Huidkankerdag. Deze vindt plaats op zaterdag 20 mei. Mensen kunnen een plekje op hun huid kosteloos laten beoordelen door een dermatoloog.

img
Radiologie polikliniek Bergschenhoek

De openingstijden van onze afdeling Radiologie in polikliniek Bergschenhoek zijn gewijzigd.

img
Belang van de enkelarmindex

Indien u van plan bent om ambulante compressietherapie toe te passen bij bijvoorbeeld een veneus ulcus of perifeer oedeem, dan  is het belangrijk om eerst een enkelarmindex (EAI) te meten om arterieel vaatlijden uit te sluiten.

img
Contact met Medische dictafonie

Vanwege vakantie en ziekte heeft onze afdeling Medische Dictafonie op dit moment een achterstand in het terugkoppelen van informatie over uw patiënt. We doen onze uiterste best om deze zo spoedig mogelijk in te lopen.

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? We horen het graag van u, via huisarts@llz.nl.

img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

 

 

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden