Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin mei 2018
img
Nieuw spreekuur astma en zwangerschap

Graag brengen we een nieuw spreekuur onder uw aandacht, voor vrouwen met astma die zwanger zijn of willen worden.

img
Huidkankerdag zaterdag 2 juni

Op zaterdag 2 juni van 10.00 uur tot 13.00 uur doen de dermatologen van de LangeLand Huidkliniek weer mee aan de jaarlijkse Huidkankerdag. Deze wordt georganiseerd door de Nederlandse vereniging voor Dermatologie.

img
Kinderdiabetesteam

Afgelopen jaar hebben wij een aantal nieuwe gezichten verwelkomd in ons kinderdiabetesteam

img
Overgangsconsult polikliniek Bergschenhoek

Onze polikliniek Bergschenhoek kent twee keer per maand op dinsdagochtend een speciaal spreekuur voor vrouwen die overgangsklachten ervaren of die vragen hebben over de overgang.

img
LangeLand Ontmoeting Gynaecologie

Op dinsdag 19 juni aanstaande is er een LangeLand Ontmoeting met de maatschap Gynaecologie. De onderwerpen van die avond zijn: cyclusstoornissen en prolaps.

img
Infectiebarometer

De griepepidemie lijkt deze week te eindigen; de incidentie is in week 16 gedaald onder de epidemische grens gedaald naar 36 per 100.000 inwoners.

img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? Laat u dit weten via huisartsen@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden