Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin mei 2019
img
Nieuwe cardioloog Tineke van den Berg

Mijn naam is Tineke van den Berg, ik werk sinds 1 december 2018 bij de afdeling Cardiologie. Ik heb mijn opleiding tot cardioloog gedaan in het Erasmus MC. Na mijn opleiding heb ik de vervolgopleiding tot intensive care specialist gedaan. Hierna ben ik als cardioloog-intensivist gaan werken op de intensive care in het LangeLand ziekenhuis en in het Maasstad Ziekenhuis.

Lees verder
img
Aviva huisartsen nieuwe praktijk in Meerzicht

Onlangs ondertekende de SGZ de overeenkomst met huisartsen Margreeth van den Berg en Eibert Buitenhuis. Margreeth en Eibert gaan samen een nieuwe huisartsenpraktijk in Meerzicht openen: Aviva huisartsen. Beoogde startdatum is 1 juni aanstaande.

img
Nieuwe radioloog Ellen Roskott

Mijn naam is Ellen Roskott-ten Brinke en ben sinds 1 maart 2019 als radioloog werkzaam in het LangeLand Ziekenhuis. Mijn opleiding tot radioloog heb ik gevolgd in Leiden en in Den Haag. 

Lees verder
img
Ontmoeting met orthopedie

Op donderdag 27 juni aanstaande is er een LangeLand Ontmoeting met de maatschap orthopedie, met als onderwerp ‘Wie prikt waar, wanneer en hoe’.

Lees verder
img
Nieuwe revalidatiearts Riemke de Boer

Eind april ben ik mijn collega’s komen versterken op de polikliniek Revalidatiegeneeskunde in het LangeLand Ziekenhuis. Ik heb gestudeerd in Leiden, waarna ik mijn specialisatie voor revalidatiearts in Rotterdam heb gedaan en begin 2017 heb afgerond.

Lees verder
img
Palliatieve zorg bij patiënten met COPD

Deze zomer start onze vakgroep Longgeneeskunde met een onderzoek ten behoeve van het verbeteren van palliatieve zorg bij patiënten met COPD. Deze patiënten ervaren in gevorderde stadia van de ziekte veel klachten, die vaak onbehandeld blijven. Hun kwaliteit van leven is laag, vergelijkbaar met patiënten met ongeneeslijke longkanker.

Lees verder
img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? Laat u dit weten via huisartsen@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden