Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin oktober 2017
img
Endoscopiecentrum feestelijk geopend

We zijn trots op ons geheel nieuwe Endoscopiecentrum, dat onlangs is geopend door wethouder Isabelle Vugs. Het centrum is sinds 1 oktober operationeel.

img
Gespecialiseerde acute opvang voor mensen met een beroerte

Voor patiënten met een beroerte is spoedige, goed georganiseerde zorg van levensbelang.  Ook goede nazorg is cruciaal bij het bevorderen van de gezondheid en de revalidatie van de patiënt.

img
Praktijkopvolging huisarts Kok door huisarts Daneel Bac

Sinds 1 oktober 2017 heeft huisarts Daneel Bac huisartsenpraktijk Kok overgenomen. Deze praktijkopvolging ging samen met een fysieke verhuizing van de praktijkruimten.

img
Spreekuur Neurologie Bergschenhoek

Sinds 1 oktober houdt neuroloog Dolf Strikwerda spreekuur in polikliniek Bergschenhoek op donderdagochtend. Eerder was dit maandagochtend.

img
Nieuwe chirurg Youssef El-Massoudi

Sinds september versterkt Youssef El-Massoudi ons team van chirurgen. Hiervoor werkte hij als chirurg in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam, waar hij een vervolgopleiding kreeg binnen de oncologische colorectale pathologie.

img
Twee avonden poli Plastische Chirurgie

Sinds kort is onze polikliniek Plastische Chirurgie elke dinsdag- en woensdagavond geopend. Deze is gevestigd op Europalaan 151, op dezelfde locatie als onze Huidkliniek.

img
Infectiebarometer

Sinds oktober 2015 zien we een stijging van het aantal patiënten met meningokokkenziekte serogroep W.

img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? Laat u dit weten via huisarts@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden