Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin oktober 2018
img
Persoonlijk plan vermindert valrisico

Bent u gevallen en moest u daarvoor een arts bezoeken? Of bent u meer dan twee keer gevallen in een jaar? U bent dan - met een verwijzing van uw huisarts – van harte welkom bij de valpolikliniek van de vakgroep Geriatrie van het LangeLand Ziekenhuis.

Lees verder
img
Toegangstijd Cardiologie LangeLand Ziekenhuis

Eén van de cardiologen van het LangeLand Ziekenhuis is helaas langdurig niet beschikbaar wegens ziekte. De vakgroep Cardiologie stelt alles in het werk om vervanging te vinden, waarop helaas nog geen concreet zicht is. Daarnaast breiden de zittende cardiologen hun spreekuren uit en krijgen zij ondersteuning van cardiologen uit de Reinier Haga Groep.

Lees verder
img
Nieuwe oogarts Aron Kwak

Sinds kort versterkt Aron Kwak ons team van oogartsen. Aron heeft geneeskunde gestudeerd in Leiden en vervolgens haar opleiding tot oogarts gevolgd in het Erasmus MC in Rotterdam.

Lees verder
img
Oogzorg aan Europaweg

Sinds enige tijd levert onze vakgroep Oogheelkunde zorg aan de Europaweg, in het gebouw waar ook onze Huidkliniek is gevestigd. De reden voor deze uitbreiding was de grote toestroom van patiënten, met lange wachttijden tot gevolg.

Lees verder
img
Virale gastro-enteritis

Naar schatting komen we in Nederland jaarlijks ruim 1.000.000  gevallen van virale gastro-enteritis voor. De belangrijkste verwekker is het norovirus met ruim 600.000 gevallen per jaar. Infecties door het norovirus worden het hele jaar door gezien met een piek in de wintermaanden (winter vomiting disease).

Lees verder
img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? Laat u dit weten via huisartsen@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden