Bekijk hier de Online versie
logo
Huisartsenbulletin september 2017
img
Nieuwe endoscopieafdeling

Zoals wij u deze week via mail berichtten is in het LLZ de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw Endoscopiecentrum. Op dit moment is het nieuwe centrum ingericht op de vierde etage met nieuwe apparatuur en worden medewerkers geschoold.

img
Vincent de Bruin, orthopedisch chirurg

Sinds 1 juli 2017 is Vincent de Bruin in ons  ziekenhuis werkzaam als orthopedisch chirurg in de functie van chef de clinique.

img
Voorkom een valongeval

Er zijn steeds meer valongevallen de afgelopen jaren (+12% presentaties SEH 2010-2015). De stijging wordt vooral gezien bij thuiswonenden. Ook gecorrigeerd voor vergrijzing is deze stijging bij 85+ het grootst.

img
Informatie over nazorg voor uw patiënt

Sinds enige tijd ontvangt u via ons Transferbureau informatie over de nazorg die voor patiënten geregeld is.

img
Wijziging in patiëntenstroom voor BOB-patiënten met BI-RADS 0 classificatie

Sinds 1 juli 2017 is er een  wijziging  in de patiëntenstroom  voor BOB-patiënten met een BI-RADS 0 classificatie:

img
Labpakket osteoporosescreening

Voor patiënten met verdenking op osteoporose is er een laboratoriumprotocol ontwikkeld om regionaal dezelfde en doelmatige diagnostiek naar osteoporose in te zetten.

img
Dina Creemers-Schild, internist-infectioloog

Sinds juni werkt Dina Creemers-Schild als chef de clinique bij Interne geneeskunde.

img
Let op juiste locatie bij verwijzing Plastische Chirurgie

Onze vakgroep Plastische Chirurgie is enige tijd geleden verhuisd van de Toneellaan naar de Europaweg. Dit levert voor verwijzingen via ZorgDomein helaas wel eens verwarring op.

img
LangeLand Dag 2018

Op 25 januari 2018 organiseren we opnieuw een LangeLand Dag. We organiseren deze geaccrediteerde bijeenkomst voor huisartsen uit de ruime regio Zoetermeer en de specialisten van het LangeLand Ziekenhuis.

img
Afscheid Gerrit van Die, oogarts

Onze zeer gewaardeerde collega Gerrit van Die neemt afscheid. U bent van harte hiervoor uitgenodigd op donderdag 28 september op de polikliniek Oogheelkunde. De receptie vindt plaats van 16.30 tot 18.30 uur.

img
Verwijzerspagina op www.llz.nl

Speciale informatie voor onze verwijzers (zoals online formulieren en informatie over scholingen) vindt u onder de blauwe button rechts bovenaan onze homepage (www.llz.nl). Inloggen kan met gebruikersnaam 'Langeland' en wachtwoord 'verwijzers'.

 

 

img
Liever op een ander mailadres?

Ontvangt u dit bulletin liever op een ander mailadres? Laat u dit weten via huisarts@llz.nl.

img
We horen graag van u!

Dit is een productie van de afdeling Marketingcommunicatie van het LangeLand Ziekenhuis. Vragen, opmerkingen of verbetersuggesties zijn welkom via communicatie@llz.nl.

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden