Haga Ziekenhuis

Contact

Het LangeLand Ziekenhuis  
Toneellaan 1
2725 NA Zoetermeer
(079) 346 2626
Postbus 3015
2700 KJ Zoetermeer

Contact opnemen

Let op: Zorg dat u minimaal 24 uur van tevoren afzegt, anders kunnen wij een 'wegblijftarief' in rekening brengen. De poliklinieken zijn elke werkdag bereikbaar van 08:00 uur tot 16:30 uur. 

Heeft u een tip, suggestie of klacht?

Goede zorg kan altijd beter. Natuurlijk stellen wij alles in het werk om u tijdens uw bezoek of verblijf zo goed mogelijk te behandelen, te verzorgen en te begeleiden. Het kan altijd voorkomen dat u toch niet zo tevreden bent over onze zorgverlening. Wij horen dat graag van u, zodat we onze zorg verder kunnen verbeteren.

Meer informatie over onze klachtenprocedure vindt u op de pagina 'Heeft u een tip, suggestie of klacht?'.

Wilt u melding maken van materiële schade? Bijvoorbeeld beschadiging of vermissing van een eigendom? Vult u het formulier in. 

Bereikbaarheid en parkeren

Openbaar vervoer

Het LangeLand Ziekenhuis is te bereiken met buslijn 70. De halte bevindt zich op 100 meter lopen van de hoofdingang. Ook de ouderenbus doet het ziekenhuis regelmatig aan. Deze stopt direct voor de hoofdingang.
Komt u met de RandstadRail lijn 3, dan stapt u uit bij halte ‘De Leyens’. U loopt van daar in ongeveer 10 minuten naar het ziekenhuis. Volgt u hiervoor de H-borden.

Eigen vervoer
Het LangeLand Ziekenhuis ligt in wijk 25 en is gemakkelijk te vinden als u de H-borden in de gemeente volgt. Komt u met de auto, dan kunt u betaald parkeren bij het LangeLand Ziekenhuis. Bekijkt u onze pagina over het parkeerbeleid voor meer informatie en tarieven.

Bekijk locatie op Google Maps.