Bel 112 bij een levensbedreigende situatie

Denk hierbij aan acute benauwdheid, ernstig bloedverlies, hartinfarct, bewusteloosheid en ernstige ongevallen

Acute hulp: belt u eerst uw huisarts

Voor hulp en medicijnen buiten kantoortijden

U kunt 24 uur per dag terecht bij de spoedeisende hulp (SEH) van het LangeLand Ziekenhuis op de Toneellaan 1 (079) 346 25 39

(079) 346 4333

Tjeerd Kuipersstraat 17
2662 GM Bergschenhoek
polibergschenhoek@llz.nl

Poliklinieken

Alle gesprekken, onderzoeken en behandelingen waarvoor geen opname nodig is in het ziekenhuis, vinden plaats in een polikliniek.

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar een medisch specialist. Van het ziekenhuis krijgt u een uitnodiging voor een afspraak op de polikliniek thuisgestuurd. Heeft u een verwijsbrief van uw huisarts gekregen, dan is het nodig om zelf een afspraak te maken. Belt u hiervoor met de inschrijf-/registratiebalie van het ziekenhuis. U kunt ook zelf online een afspraak maken.

Let op: Wilt u een afspraak maken voor een van de volgende poliklinieken:
•           Cardiologie
•           Mond-, kaak- en Aangezichtschirurgie
•           Endoscopie
Dit hoeft u niet zelf te doen. U wordt hiervoor binnen enkele dagen tot een week gebeld door één van onze collega’s. Bent u na een week nog niet gebeld? Neem dan alstublieft even zelf contact op met de polikliniek, om te controleren of alles goed is gegaan.

•           Plastische Chirurgie
Voor een afspraak voor de polikliniek Plastische Chirurgie kunt u zelf bellen met de polikliniek.

Medicatieoverzicht
Neem uw actueel medicatieoverzicht mee!
Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen is het belangrijk dat u bij iedere afspraak die u in het LangeLand ziekenhuis heeft een Actueel MedicatieOverzicht bij zich heeft. 

Bent u verhinderd?

Schikt het tijdstip u niet of bent u verhinderd? Wilt u dan zo vriendelijk zijn, om uiterlijk 24 uur van te voren de afspraak te verzetten via de betreffende polikliniek? Als u uw afspraak via internet heeft gemaakt, dan kunt u deze op dezelfde manier afzeggen. U kunt met het secretariaat van de polikliniek bellen om de afspraak te verzetten. De poliklinieken zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 – 16.30 uur. U vindt de nummers hieronder.

Telefoonnummers poliklinieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Logo Langeland

Het LangeLand Ziekenhuis gebruikt cookies om de site (beter) te laten werken. Lees meer informatie over dit onderwerp.